خانه / تماس با ما

47 دیدگاه

  1. باسلام و وقت بخیر، می خواستم بدونم هایفوتراپی جهت بستن منافذ صورت و اسکار هم موثر می باشد و اگر جواب بله است قیمت را لطف می نمائید.

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر مینا خانم
      هایفوتراپی برای لیفت صورت کاربرد دارد و درمان اسکار و بستن منافذ باز با روش میکرونیدلینگ انجام می شود.
      موفق باشید

  2. دیبا
    با سلام و وقت بخیر، میخواستم بدونم برای از بین بردن جای ابله مرغان میشه از روش سابزیژن استفاده کرد؟ و اینکه روی گونه هام جای جوش ها به صورت ناهمواری های سایه مانند شده از چه روشی برای درمان میشه استفاده کرد؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر دیبا خانم
      اگر جای آبله مرغان عمیق باشد با روش سابسیژن درمان می شود و چنانچه جای جوش در صورت دارید ترکیب سابسیژن و میکرونیدلینگ انجام می شود
      موفق باشید

  3. با سلام برای اکنه اسکار چند جلسه لیزر لازم است من از خارج از ایران تماس میگیرم و هزینه انجام تقریبا چقدر میباشد ممنون از پاسخگویی شما.

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر shohrehخانم
      اسکار آکنه بر اساس ظاهر آن به چند گروه تقسیم بندی می شود که بر حسب شکل اسکار و عمق آن درمان های مختلفی از قبیل میکرونیدلینگ ، سابسیژن ،لیزر و یا تزریق فیلر انجام می شود. بدلیل اینکه در صورت اکثر افراد ترکیبی از چند نوع اسکار وجود دارد معمولا درمان ترکیبی انجام می شود. بعبارت دیگر دو نوع درمان بطور همزمان انجام می شود تا تاثیر درمان بیشتر شود در نتیجه بدون معاینه نمی توان براورد دقیق هزینه کرد. با این وجود قیمت ها در مرکز ما بسیار منصفانه است و می توانید از آفر ویژه استفاده نمایید.
      موفق باشید

  4. سلام وقت بخیر خسته نباشید آقای دکتر
    لیزر موهای صورت با میکروبیلیندینگ مغایرتی ندارد؟ امکانش هست هردو رو باهم انجام داد؟ شما لیزر موهای صورت رو هم انجام میدین؟ درمان جوش های صورت رو هم انجام میدین؟ کسی که گاهی تبخال در ناحیه لب میزنه نمیتونه میکروبیلیندینگ رو انجام بده؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر پارمیدا
      انجام میکرونیدلینگ با لیزر موهای زائد تداخلی با یکدیگر ندارند، با این وجود بهتر است لیزر موهای زائد در صورت ۲۴ ساعت قبل از میکرونیدلینگ انجام شود. چرا که بعد از میکرونیدلینگ پوست ملتهب و حساس می شود و انجام لیزر در این شرایط امکان پذیر نخواهد بود.برای افرادی که تب خال می زنند داروی ضد ویروس آسیکلوویر بعنوان پیشگیری تجویز می کنیم.
      موفق باشید

  5. دکتر حسین مسافریان

    درود بر ملیکا
    افرادی که با استرس دچار تب خال می شوند برای اقدامات درمانی از قبیل لیزر یا میکرونیدلینگ می بایست از داروی ضد ویروس آسیکلویر ۲۴ ساعت قبل از درمان استفاده نمایند و تا چند روز بعد ادامه دهند.
    موفق باشید

  6. با سلام خدمت آقای دکتر مسافریان،

    من چندین سال قبل دچار یه سوختگی در ناحیه دست شدم که به مدت تقریبا دوسال از کرم رژودرم استفاده کردم و نتیجش همرنگ شدن رنگ اسکار و مسطح شدن اون با پوست زمینه بود ولی با اینحال بازهم من با این اسکار مشکل دارم. میخواستم بدونم با روش میکرونیدلینگ تا چند درصد امکان رفع کامل جای این اسکار هست؟ متشکرم

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر ماریه خانم
      میکرونیدلینگ موجب تولید رشته های کلاژن جدید در پوست شده و بعلاوه ناهماهنگی و بی نظمی این رشته ها را که موجب تفاوت ساختار اسکار با پوست سالم است را بهبود می بخشد که معمولا در چند جلسه به فاصله یک ماه انجام می شود و نتایج رضایت بخشی دارد.
      موفق باشید

  7. سلام آقای دکتر صورت من در حدود ۲-۳ دونه جای جوش دارم اون هم بصورتی که خیلی دقت بشه معلومه و بیشتر لک هست ولی میخوام صورتم رو میکرونیدلینگ کنم بخاطر شفافیت و نمیخوام هیچ چیزی وارد صورتم بشه چون خیلی از جا ها سوال کردم مزونیدلینگ انجام میدن من نمیخوام مزونیدلینگ انجام بدم فقط میخوام میکرو باشه شما فقط این روش رو انجام میدید ؟و برام خوب هست یا نه؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر ماتدانا خانم
      هر دو روش مزونیدلینک و میکرونیدلینگ بر حسب مورد برای متقاضیان انجام می شود و بر حسب ضایعه نوع درمان در مشاوره حضوری مشخص می شود.
      موفق باشید

  8. با سلام. میخواستم بپرسم برای رفع غبغب میشه از rf استفاده کرد؟برای کسی که غبغبش زیاد نیست چند جلسه لازمه؟

  9. سلام دکتر، خسته نباشید
    بنده روی گونه هام جای جوش به جا مونده و گود شده و میخواستم برسم خدمتتون برای درمان ولی هر چه شماره های گذاشته شده رو میگیرم متأسفانه کسی جواب نمیده….
    دکتر جان ببخشید میکرونیدلینگ و هایفو و بقیه کارهای پوستی رو خودتون انجام میدید؟

  10. سلام و عرض ادب. میخواستم برای هایفو تراپی اقدام کنم ولی ارتودنسی دارم. میخواستم بپرسم ارتودنسی مشکل ساز میشه یا خیر
    با تشکر

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر نادیا خانم
      بدلیل جذب انرژی هایفو توسط فلزات از قبیل سیم ارتودنسی و یا ایمپلانت دندانی ممکن است احساس درد در موضع درمان ایجاد شود که قرار دادن تکه ای گاز در دهان و کاهش انرژی در این مناطق موجب تحمل درد شده و هایفوتراپی با رعایت ملاحظات فوق قابل انجام است.
      موفق باشید

  11. سلام ، ممکنه بفرماین جاى بخیه بلفارو گوشه ى چشم با سابسیژن قابل اصلاح میباشد؟ واینکه براى ازبین بردن خطوط پشت لب تزریق چربى وکمى بتاکس تاثیردارد؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر فریبا امین
      معمولا اسکار بلفاروپلاستی در چند ماه اول تا حد زیادی بر طرف می شود و این ترمیم تا یک سال ادامه دارد با این وجود برای ترمیم سریع تر باید از کرم های ترمیم کننده استفاده کنید و میکرونیدلینگ انجام دهید.
      موفق باشید

  12. سلام و خسته نباشید

    من یه راهنمایی از شما در مورد تزریق ژل گونه می خواستم.

    حدود ۱۰ سال پیش من تزریق ژل تو لب داشتم با ژلهای پاژ.

    یه مقدارشو چند سال پیش کشیدم. بهم حساسیت داده بود

    الان اگه بخواهم تو گونه ها تزریق ژل انجام بدم آیا اشکالی داره؟ و آیا ممکنه حساسیت بهم بده.

    با تشکر

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر لیلا خانم
      ژل پاژ از جمله فیلر های غیر استاندارد و پر عارضه بود که علاوه بر حساسیت و التهاب در صورت از موضع تزریق جابه جا شده و تنها درمان اینگونه ژل ها تخلیه جراحی می باشد. بعلاوه چنانچه فیلر اسید هیالورونیک در موضع اینگونه ژل ها تزریق شود واکنش التهابی شدیدی ایجاد می شود که این موضوع بدلیل ترکیب صنعتی و ناهمگون با بافت های بدن و ترکیبات اسید هیالورونیک می باشد.چنانچه در گونه شما ژل پاژ تزریق نشده باشد می توانید در این موضع فیلر های مرغوب اسید هیالورونیک برای حجم دهی گونه استفاده نمایید.
      موفق باشید

  13. سلام برشما و ممنون از اطلاعات ارائه شده در سایت . من ۴۵ سالمه از اول جوانی جوشهای آکنه با من اجین بوده اند و اوایل قرص های آکوتان هم نبود و عملا درمان مناسبی وجود نداشت و بدترین نوع جوشها در صورت من ایجادشد و جای آکنه های عمیق در حالتتهای مختلف (فرورفته ، برآمده گوشتی و منافذ پوستی و …) در صورتم وجود دارد که خیلی اوقات پر چربی(ترشحات) میشوند یکبار لیزر co2 انجام دادم چندان نتیجه ای مشخص نبود دیگر ادامه ندادم . اگر امکان دارد راهنمایی فرمایید . با سپاس فراوان

  14. سلام ،وقت بخیر
    در روش هایفوتراپی امکان داره که تکنیک طوزی انجام بشه که ابروها زیادی بالا نپرن و حالت شیطانی نگیرند؟و حتی الامکان چهره طبیعی تر اما شاداب تر بشه ؟بیشتر عکسها و اشخاصی که من دیدم هایفو کردن چهره شون کمی از حالت طبیعی خارج شده بود ، و اینکه آیا در این روش تیرگی و پف زیر چشم هم برطرف میشه ؟ممنون میشم پاسخ بدین

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر پریدخت مشک زاد
      بالا رفتن بیش از حد ابرو ممکن است در تزریق بوتاکس ایجاد شود ولی در روش هایفو تراپی بالا رفتن ابرو حدود چند میلی متر است که اکثر افراد کاملا از چهره خود راضی هستند. هایفوتراپی برای جوانسازی و بالا کشیدن پوست افتاده است و تاثیری بر روی تیرگی و پف زیر چشم ندارد.
      موفق باشید

  15. سلام دکتر جان وقت بخیر.
    من در کودکی سالک گرفتم و الان گونه سمت راست من حالت خوردگی و سوزن سوزنی است ودارای منافذ باز پوست وکک مک هستم و دوست دارم پوست صاف و بدون لک داشته باشم شما برای درمان چه روشی را پیشنهاد میکنید ؟ درضمن من ۲۴ سالمه

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر رها
      اسکار سالک معمولا از نوع آتروفیک و فرو رفته می باشد و درمان آن بر حسب اینکه در کجای صورت قرار گرفته باشد متفاوت است. بعنوان مثال اگر این اسکار نزدیک حط خنده باشد می توان آن را بطور کامل برداشت و اسکار ناشی از یخیه را در خط خنده مخفی کرد و چنانچه اسکار در ناحیه گونه قرار گرفته باشد سابسیژن می تواند کمک کننده باشد و برای منافذ باز و کک ومک روش میکرونیدلینگ توصیه می شود.
      موفق باشید

  16. سلام دکتر جان
    من یک سال پیش ۳ استنت دارویی در عروق کرونر قلب گذاشته ام در حال حاضر مشکل ندارم فرص آسپیرین و قرص چربی میخورم انکان هایفوتراپی صورت برایم هست ؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر محمد رضا
      امکان هایفوتراپی وجود دارد ولی ممکن است بدلیل مصرف آسپرین در موضع درمان کبودی ایجاد شود و بهتر است قبل از درمان با پزشک متخصص قلب مشاوره داشته باشید.
      موفق باشید

  17. سلام
    من گردنم را بوتاکس زدم و متاسفانه پشت گردنم درد شدید و کمی حس شلی پیدا کرده
    وتوصدا و بلع هر چیزی مشگل دارم
    کار خاصی میتونم اجام بدم تا زودتر خوب بشم از کار روزانه هم بر نمیام
    باتشکر از راهنمایینون

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر امنه
      درد در ناحیه گردن از عوارض بوتاکس نیست با این وجود چنانچه دوز بالای بوتاکس در ناحیه گردن تزریق شود و یا اینکه تزریق بطور عمقی انجام شود ممکن است مشکل در بلع و یا تکلم ایجاد شود، تا کنون داروی آنتاگونیستی که بتواند بوتاکس را در بدن بطور موثر خنثی نماید معرفی نشده است با این وجود در تحقیقات اخیر نشان داده شده است که داروی Pyridostigmine با افزایش میزان استیل کولین در پایانه عصبی تاثیرات بوتاکس را کاهش داده و عملکرد عضلات ضعیف شده را بهبود می بخشد. این دارو ممکن است موجب کاهش ضربان قلب در افراد با سابقه ناراحتی قلبی شود و می بایست تحت نظر پزشک تجویز شود.
      موفق باشید

      • سلام دکتر من تزریق چربی داشتم در صورت و از شارز دومم حدودا ۸ ماه میگذرد که سه چهار ماهی هست که زیر گونه گلوله شده و گاهی بزرگتر میشود و همراه با التهاب به دکتر مراجعه کردم گفتن موردی نیست ازبین میره و کمی تخلیه از روی پوست انجام شد ولی بیفایده بود راهی برای درمان هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

        • درود بر شراره قدرتی
          شایع ترین توده بعد از تزریق چربی کیست می باشد که بدلیل تزریق بیش از چربی حد در یک موضع کوچک ایجاد می شود و با تخلیه کیست چربی درمان می شود.بهتر است سونوگرافی از ناحیه درمان شده انجام شود تا ماهیت و عمق توده های زیر پوستی بهتر مشخص شود تا تخلیه آنها بطور موثری انجام شود.
          موفق باشید

  18. سلام روز بخیر آیا هایفو و بوتاکس همزمان میتواند انجام شود.و تا چندروز مراقبت نیاز دارد؟

    • دکتر حسین مسافریان

      درود بر باران رضایی
      انجام هایفوتراپی و بوتاکس بطور همزمان قابل انجام است هر چند که بهتر است در ابتدا هایفوتراپی در صورت و گردن انجام شده و بعد از یک هفته بوتاکس انجام شود.
      موفق باشید

  19. سلام اقای دکتر… من روی پوست صورتم جای سالک دارم و جای جوش زیاد… کدام روش هارو پیشنهاد میدین؟دوره در مان هر کدام رو لطفا ذکر کنید . من میخوام‌پوستم شفاف هم بشه

  20. سلام آقای دکتر، برای از بین بردن چسبندگیهای ناشی از تزریق چربی چه راه حل هایی مجود دارد؟ آیا می توان از سابسیژن استفاده کرد.

  21. سلام آقای دکتر من جای جوش به صورت موج دار دارم در یک سمت صورت لیزر و پانچ کمکی نکرده فقط یه قسمت رو سابسیژن کردن که خوب خوب شده البته موجدار نبوده, اما گفتن این جای جوش های موجدار رو نمیشه سابسیژن کرد,نظر شما چیه ؟

    • درود بر رها
      سابسیژن برای جای جوش های عمیق و آتروفیک موثر است . بهتر است عکس جای جوش موج دار را که ذکر کرده اید در تلگرام ارسال کنید تا پاسخ شما بطور دقیق داده شود.
      موفق باشید

  22. با عرض سلام.وقتتون بخیر.
    من یک هفته قبل زیر چشمهام با سوزن ژل تزریق کردم و بعد از سه روز زیر چشمم پف کرد و یه مقدار کبودی داره و سوال دیگران کلافم کرده. میخواستم بدونم این عارضه رو صبر کنم تا خود به خود برطرف بشه یا چیزی نیست که با زمان بهبود پیدا کنه و باید برای درمانش اقدام کنم؟

    • درود بر حامد
      بدلیل وجود عروق خونی سطحی در اطراف چشم و نازکی پوست این موضع تزریق ژل ممکن است موجب کبودی و تورم شود و استفاده از ابزار غیر نوک تیز مثل کانولا برای این قسمت توصیه می شود. با این وجود جهت بر طرف شدن تورم و کبودی بهتر است صبور باشید و از حوله گرم بطور موضعی استفاده کنید.
      موفق باشید

  23. با سلام.در مورد آر اف فرکشنال آیا کسی که فشار خون بالا داره میتونه استفاده کنه یا منعی وجود داره؟در صورت کنترل فشار خون با دارو چطور باز هم منع استفاده از آر اف فرکشنال توصیه میشه؟

    • درود بر مژگان
      بهتر است فشار خون با مصرف منظم داروهای مناسب کنترل شود و سپس اقدام به درمان های زیبایی از قبیل میکرونیدلینگ یا آر اف فرکشنال نمایید چرا که در صورت عدم کنترل فشار خون ریسک خونریزی و تورم شدید بعد از درمان وجود دارد.
      موفق باشید

پاسخی بگذارید


Call Now Button