هیالورونیداز آنزیم شفا بخش

هیالورونیداز چیست؟

هیالورونیداز یک نوع آنزیم است که بطور طبیعی در بدن وجود دارد و موجب شکسته شدن ملکول هیالورونیک اسید می شود. هیالورونیداز در گذشته از منابع حیوانی تهیه شده و امروزه در آزمایشگاهها از آلبومین انسانی استحصال می شود.

هیالورونیداز با نام تجاری هیالاز Hyalase در آمپول های 1500 واحدی وجود دارد و کاربردهای متفاوتی در چشم پزشکی ، کمک در بی حسی حین زایمان ، پوست و زیبایی دارد.

مراحل ترمیم بعد از انسداد سرخرگ صورتی و تزریق آنزیم هیالاز
مراحل ترمیم بعد از انسداد سرخرگ صورتی و تزریق آنزیم هیالاز

کاربرد هیالورونیداز چیست؟

حجم دهی با فیلر اسید هیالورونیک در صورتی که بیش از حد مطلوب صورت گرفته باشد و یا گره زیر پوستی بدلیل کیفیت پایین ژل و یا واکنش بافتی ایجاد شده باشد با تزریق آمپول هیالاز انجام می شود که موجب تجزیه سریع ژل شده و ظرف چند روز ژل تزریق شده از بدن دفع می شود.

البته توجه به این نکته ضروری است که در چند روز اول بعد از تزریق فیلر های اسید هیالورونیک تورم طبیعی وجود دارد که این موضوع بویژزه در ناحیه زیر چشم و لب بیشتر دیده می شود. استفاده از کمپرس سرد و پرهیز از مسکن های خانواده آسپرین NSAIDS به تسریع روند کاهش تورم کمک زیادی می کند. بنابراین تصمیم در مورد تزریق هیالاز بعد از گذشت حداقل یک هفته از تزریق فیلر که تورم از بین رفته است توصیه می شود.

توجه به این نکته ضروری است که فیلرهایی که پایه اسید هیالورونیک ندارند مثل ریدیس Radiesse یا پاژ با هیالاز درمان نمی شوند و درمان این فیلرها تخلیه جراحی می باشد.

گرانولوم واکنش سیستم ایمنی بدن به ژل است که با تزریق آنزیم هیالاز درمان می شود
گرانولوما بعد از تزریق ژل

تفاوت بین گره زیر پوستی و گرانولوما بعد از تزریق فیلر های پوستی در چیست؟

گره زیر پوستی بدلیل حجم دهی بیش از حد یک فیلر غلیظ با ویسکوزیته بالا و در نواحی سطحی پوست ایجاد می شود و با گرانولوما که یک واکنش التهابی است متفاوت است.

درمان گره زیر پوستی ماساژ و گرمای موضعی است و با گذشت زمان بطور کامل برطرف می شود. از طرف دیگر گرانولوما یک واکنش التهابی به جسم خارجی است ، اغلب بدون درد است و احتیاج به مداخله درمانی دارد و با ارزیابی رادیولوژیک تشخیص تایید شده و درمان مناسب انجام می شود.

در صورتی که جنس فیلر اسید هیالورونیک باشد برای درمان گرانولوما آنزیم هیالاز تزریق می شود و چنانچه جنس فیلر غیر اسید هیالورونیک باشد از تزریق کورتیکواستروئید موضعی و در موارد مقاوم 5FU استفاده می شود.

قبل و بعد کاهش حجم لب با آنزیم هیالورونیداز
قبل و بعد کاهش حجم لب با آنزیم هیالاز

درمان انسداد شریانی با هیالورونیداز چگونه است؟

ایسکمی بدلیل ورود سوزن تزریق به سرخرگ های اصلی صورت از دیگر عوارض تزریق ژل است.این عارضه بدلیل استفاده از سوزن های نوک تیز و تزریق بیش از حد در یک نقطه ایجاد می شود. استفاده از کانولا بجای نیدل در مناطق خطر و عدم تزریق حجم بالای ژل در یک نقطه و  موکول کردن بخشی از درمان به جلسات بعد به پیشگیری از بروز این عارضه کمک می کند.

در صورت بروز ایسکمی ماساژ با خمیر نیتروگلیسرین و گرم کردن موضع سریعا شروع می شود. سپس  تزریق 20 تا 30 واحد هیالاز به ازای هر 2 سانتی متر مربع در طول ناحیه توزیع شریان های درگیر و تکرار تزریق در روزهای بعد در صورت باقی ماندن علائم موجب پیشگیری از نکروز بافتی می شود.

هر چند بروز عارضه فوق بسیار نادر است با این وجود بهتر است آمپول هیالورونیداز همواره باید در دسترس باشد تا در موارد اورژانس زمان طلایی از دست نرفته و  بلافاصله از آن استفاده شود.

درمان انسداد شریانی با هیالورونیداز
انسداد سرخرگ صورتی در تزریق خط خنده با هیالاز درمان می شود

درمان تغییر رنگ پوست بعد از تزریق ژل با هیالورونیداز چگونه است؟

از دیگر عوارض تزریق ژل آبی رنگ شدن موضع تزریق است که بویژه در ناحیه زیر چشم بدلیل نازک بودن پوست این ناحیه ایجاد می شود و اصطلاحا به آن Tyndall effectمی گویند.

این عارضه در واقع انعکاس نور از ژل تزریق شده است و بدلیل تزریق بیش از حد سطحی ژل بروز می کند. استفاده از غلظت اسید هیالورونیک مناسب برای هر موضع و پرهیز از تزریق بیش از حد سطحی به پیشگیری از بروز آن کمک می کند. برای درمان این حالت با تزریق هیالاز ژل تزریق شده تجزیه شده و از بدن دفع می شود.

درمان تغییر رنگ پوست با هیالورونیداز
آبی رنگ شدن پوست پلک بدلیل تزریق سطحی ژل

عوارض تزریق آنزیم برای از بین بردن ژل چیست؟

بعضی از افراد به آنزیم هیالورونیداز حساسیت شدید دارند که این افراد ممکن است سابقه واکنش آنافیلاکتیک به نیش زنبور و سایر حشرات داشته باشند.

هر چند که شیوع آنافیلاکسی به هیالاز بسیار اندک است. با این وجود قبل از تزریق هیالاز محلول رقیق شده آن (حدود 3 واحد )  با سرنگ انسولین و بصورت داخل پوستی در ناحیه ساعد تجویز می شود. بروز خارش، کهیر و علائم آنافیلاکسی بعد از 20 تا 30 دقیقه علامت مثبت تست است. البته تورم و قرمزی گذرا نشانه مثبت بودن نیست و درمان قابل انجام است.

عوارض تزریق انزیم زیر چشم چیست؟

تورم بعد از تزریق آنزیم هیالورونیداز از عوارض شایع است که بخصوص در زیر چشم و لب دیده می شود. برای کنترل تورم استفاده از کمپرس سرد و پرهیز از گرما و فعالیت بدنی شدید در 48 ساعت بعد از درمان  توصیه می شود. هر چند که تجویز کورتیکواستروئید و آنتی هیستامین روتین نمی باشد، با این وجود به منظور کاهش التهاب و تورم  می توان از آمپول دگزامتازون و در صورت لزوم آنتی هیستامین خوراکی استفاده کرد.

آیا تزریق هیالورونیداز موجب از بین رفتن اسید هیالورونیک بدن می شود؟

آمپول هیالاز برای از بین بردن فیلر های اسید هیالورونیک تولید شده است. در دوزهای درمانی هیچ گونه تاثیری بر روی اسید هیالورونیک بدن نداشته و عارضه بلند مدت بر روی بافت همبند ندارد.

نحوه تزريق هيالورونيداز چگونه است؟

آمپول هیالاز بصورت 1500 واحدی وجود دارد که بصورت پودر می باشد و بدون نگهدارنده است و بنابراین بعد از حل شدن قابل نگهداری نیست و صرفا برای یک نوبت تزریق استفاده می شود.

برای  تجزیه ژل اسید هیالورونیک آمپول فوق با 10 سی سی آب مقطر و یا سرم فیزیولوژیک رقیق می شود. برای کاهش درد می توان لیدوکائین بدون نگهدارنده به محلول فوق اضافه کرد که در این صورت از حجم سرم فیزیولوژیک کاسته می شود. بنابراین هر سی سی از محلول فوق دارای 150 واحد هیالورونیداز است که برای از بین بردن یک سی سی ژل کفایت می کند.

بعد از انجام تست پوستی و اطمینان از منفی بودن آن، تزریق انجام می شود. تزریق هیالورونیداز برحسب موقعیت ژل تزریق شده ممکن است بطور عمقی در لایه زیر پوستیSQ و یا زیر درم انجام شود،دوز مورد نیاز به ازاء هر سی سی ژل تزریق شده 150 تا 200 واحد است.

مراقبتهای بعد از تزریق هیالاز چیست؟

هیالورونیداز تاثیر خود را ظرف 48 ساعت اعمال می کند و تا دو هفته این تاثیر ادامه دارد. بنابراین چنانچه بعد از جلسه اول ژل های تزریق شده بطور کامل از بین نرفت جلسه بعدی دو هفته بعد قابل تکرار است.

بعد از تزریق هیالاز پرهیز از فعالیت بدنی شدید و عدم استحمام با آب داغ توصیه می شود. استفاده از کمپرس سرد به کاهش التهاب و تورم بافتی کمک می کند. مصرف مسکن های خانواده آسپرین از قبیل بروفن و دیکلوفناک منجر به افزایش تورم شده و توصیه نمی شود.

تزریق آنزیم برای از بین بردن چربی چگونه است؟

ترکیب سه آنزیم کلاژناز ، هیالورونیداز و لیپاز بعنوان یک کوکتل از بین برنده چربی و سلولیت مورد استفاده قرار می گیرد. هر کدام از این آنزیم ها کاربرد متفاوتی دارند. لیپاز سلول های چربی را تجزیه می کند ، هیالورونیداز تورم بافت سلولیت را ار بین می برد و کلاژناز موجب تخریب کلاژن های آسیب دیده و تولید کلاژن های نو می کند.

این کوکتل در هر جای بدن که احتیاج به لیپولیز داشته باشد قابل استفاده است و در چند جلسه درمان انجام می شود.

تزریق آنزیم هیالاز به بینی چگونه است؟

آنزیم بینی برای مواردی که فرد بینی گوشتی داشته باشد و یا حجم غضروف بیش از حد نرمال باشد کاربرد ندارد.  در واقع اندیکاسیون علمی تزریق آنزیم به بینی زمانی است که حجم فیلر اسید هیالورونیک بیش از حد باشد و فرد رضایت از فرم بینی خود ندارد و در این صورت با تزریق هیالاز به بینی ژل اضافه حل شده و ظرف حداکثر یک هفته فرم بینی اصلاح می شود.

مورد بعدی کاربرد آنزیم بینی  انسداد عروق بینی در زمان تزریق فیلر است که یک مورد اورژانس است و می بایست بلافاصله آنزیم تزریق شود.

درمان قطعی کاهش حجم غضروف و استخوان بینی جراحی پلاستیک است و عوارض تزریق آنزیم در بینی کبودی ، تورم و تغییرات رنگدانه ای در پوست بینی است.

فیلم تزریق آنزیم بینی
عکس قبل و بعد آنزیم بینی

 

تزریق آنزیم هیالاز در یوتیوب

برای مشاوره پیام دهید✍

4.8/5 - (1088 امتیاز)
Summary
پوست و زیبایی
Service Type
پوست و زیبایی
Provider Name
دکتر مسافریان,
خ علامه جنوبی - 24 شرقی,سعادت آباد,تهران- Telephone No.09036588236
Area
تهران
Description
حجم دهی با فیلر اسید هیالورونیک در صورتی که بیش از حد مطلوب صورت گرفته باشد و یا گره زیر پوستی بدلیل کیفیت پایین ژل و یا واکنش بافتی ایجاد شده باشد با تزریق آمپول هیالاز انجام می شود که موجب تجزیه سریع ژل شده و ظرف چند روز ژل تزریق شده از بدن دفع می شود.

51 دیدگاه دربارهٔ «هیالورونیداز آنزیم شفا بخش»

    1. درود بر مریم
      بطور معمول حدود یک هفته تورم بعد از تزریق ژل لب برطرف می شود و تا بهتر است تا رفع کامل تورم صبور باشید و چنانچه بعد از گذشت این مدت از فرم لب خود راضی نبودید اقدام به تزریق آنزیم Hualuronidase کنید.
      موفق باشید

  1. سلام آقای دکتر
    چهار ماه قبل دو سی سی ژل رووفیل برای گودی زیر چشم زدم که کمی بهتر شد ولی رنگ پلکم تغییر کرد و آبی شده ، الان پشیمان هستم و می خوام ژل رو تخلیه کنم. آیا با آنزیم می شه ژل رو تخلیه کرد و ضرر برای چشم نداره؟

    1. درود بر معصومه
      در صورت تزریق سطحی ژل در نواحی که پوست نازکی دارند، ممکن است بدلیل انعکاس طیف نور در موضع تزریق آبی رنگ دیده شود که اصطلاحا Tyndell effect گفته می شود و با تزریق آنزیم این عارضه برطرف می شود و خطری برای چشم ندارد.
      موفق باشید

  2. سلام
    ضمن سپاس از توضیحات مفیدی که ارائه شد
    من حدود ۷ سال پیش برای برطرف شدن خط اشک و خط خنده ژل هیالورونیک اسید تزریق کردم. متاسفانه حجم تزریق شده به سمت چپ صورتم بیشتر از سمت راست بوده و سمت چپ صورتم تپل تر دیده میشه. و بعد از ۷ سال همچنان اثرات ژل از بین نرفته
    می خواستم بدونم آنزیم هیالاز بعد ۷ سال این مشکلو برطرف میکنه؟

    1. درود بر محبوبه
      در ناحیه خط اشکی بدلیل غیر متحرک بودن موضع احتمال ماندگاری ژل برای چند سال و به هم خوردن تخلیه لنفاوی در این ناحیه بیشتر است و با تزریق آنزیم Hyaluronidase ، ژل اضافه حل شده و تورم کاهش می یابد.
      با این وجود بدلیل اینکه ژل در ۷ سال قبل تزریق شده است، بهتر است قبل از تزریق آنزیم یک بررسی سونوگرافیک برای بررسی بیشتر جزئیات و رد تشخیص های افتراقی توصیه می شود.
      موفق باشید

  3. سلام آقای دکتر
    زیر چشمم تیره و چروک شده بود و دو ماه قبل یک سی سی ژل زدم ولی هیچ تغییری نکرد و حتی بدتر هم شده ، الان پشیمان هستم و می خوام ژل رو تخلیه کنم. آیا با کربوکسی تراپی می شه ژل رو تخلیه کرد؟ متشکرم

  4. سلام وقت بخیر
    من ۸ ماه قبل برای اصلاح فرم بینی ژل تزریق کردم که همون روز بدلیل عارضه دکتر برام آنزیم زد. الان بعد از ۸ ماه بطور متناوب محل تزریق قرمز می شه. این بدلیل حساسیت به آنزیمه یا چیز دیگه ایه؟ لطفا راهنمایی کنید

    1. درود بر reza
      حساسیت به آنزیم بلافاصله بعد از تزریق خود را نشان می دهد و بعد از گذشت ۸ ماه احتمال اینکه حساسیت و آلرژی به آنزیم باشد صفر است . با این وجود ممکن است مقداری از ژل در موضع باقی مانده باشد و ایجاد واکنش حساسیتی و قرمزی نماید که با سونوگرافی تایید شده و با تزریق مجدد آنزیم قرمزی برطرف می شود.
      چنانچه در سونوگرافی بقایای ژل دیده نشد و عارضه ای که حین تزریق فیلر بینی اتفاق افتاده است از نوع انسداد عروقی و ایسکمیک بوده ، و پزشک شما مجبور به درمان با آنزیم شده است، قرمزی محل درمان تا چند ماه قابل انتظار است که در این صورت مصرف موضعی یک کورتیکواستروئید و لیزر Pulse dye یا IPL می تواند در رفع آن موثر باشد.
      با توجه به مطالب فوق مراجعه حضوری به پزشک درمانگر جهت معاینه و بررسی بیشتر توصیه می شود.
      موفق باشید

  5. سلام آقای دکتر
    من دو ماه قبل به لبم ۲ سی سی ژل زدم. خیلی ورم داره و مصنوعی شده، می خوام تخلیه کنم ولی از آنریم هم می ترسم. راه دیگه ای وجود نداره؟

    1. درود بر لاله
      در بدن آنزیم هیالورونیداز وجود دارد و بمرور زمان ژل تزریق شده تجزیه و جذب می شود. ماساژ موضعی با افزایش جریان خون موجب جذب سریع تر ژل می شود . با این وجود در مواردی که حجم ژل قابل توجه باشد این روش ها موثر نیستند و تزریق آنزیم هیالورونیداز
      سریع ترین روش درمان است.
      موفق باشید

  6. با سلام من ۲۸ سالمه و سه ماه قبل زیر چشمم ژل تزریق کردم. بعد از یک هفته زیر چشم راستم ورم کرد که دکتر گفت با آنزیم درست می شه. دفعه قبل که دکتر برام آنزیم زد ورم شدیدی کرد که چند روز مجبور شدم تو خونه بمونم. الان دکترم می گه یه جلسه دیگه برای تخلیه کامل باید انجام بدم. من از تورم بعد از آنزیم می ترسم. آیا راهی برای کم شدن تورم وجود داره؟ متشکرم

  7. سلام وقت بخیر
    من یک ماه قبل ژل به باسن تزریق کردم و هر روز جاش درد داره . آیا می شه با آنزیم ژل رو تخلیه کرد؟ متشکرم

    1. درود بر نگار
      چنانچه جنس ژل تزریق شده اسید هیالورونیک باشد در هر جای بدن با تزریق آنزیم هیالورونیداز از بین می رود و احتیاج به تخلیه جراحی نخواهد داشت.
      موفق باشید

  8. سلام من تیر۹۹ زل زدم زیر جشمم رووفیل بود قیمت داخلی جشمم کامل از بین رفته ژلش اما قسمت بیرونی بخاطر اشتباه پزشک هنوز هست و کمی ورم داره با انزیم از بین میره ؟؟ و ضرر نداره اینکار ؟؟

    1. درود بر مریم
      در صورت باقی ماندن ژل بعد از تزریق هیالاز انجام سونوگرافی برای تایید و همین طور تشخیص موقعیت بقایای ژل در خواست می شود و در صورت تایید وجود ژل مجددا آنزیم تزریق می شود.
      موفق باشید

  9. با سلام و خسته نباشید یک ماه پیش فیلر خط خنده تزریق کردم که زیر پوستم سفت شده بود و ورم کرده بود به پزشکم مراجعه کردم با تزریق انتی بیوتیک و ماساژ باعث شد که سمت راست صورتم کامل ورم کرد و الان بعد از ۱۰ روز صورتم ورم شبیه ابسه شده و از بین نمیره راه حل داره یعنی اگه حلال فیلر تزریق بشه درست میشه ؟ممنون از وقتی که میزارید

    1. درود بر مژگان

      عفونت از عوارض تزریق فیلر است که علاوه بر مصرف آنتی بیوتیک تزریق آنزیم هیالاز نیز به رفع عفونت، جذب فیلر و التهاب ناشی از آن کمک می نماید.
      موفق باشید

  10. سلام
    در مورد انزیم هیالاز مقالات زیادی خوندم و بعضی نگران کننده هستند
    در مورد عوارض بلند مدت هم اطلاعاتی وجود نداره
    من در حال حاضر متفورمین و سیپروترون استفاده میکنم آیا تداخلی با این انزیم نداره؟
    سوال دیگه اینکه این اگر در چانه تزریق بشه به تزریق فکم کاری نداره؟
    خیلی استرس دارم لطفا زودتر پاسخم رو بدین ممنون

    1. درود بر فرشتا
      علت تزریق آنزیم هیالاز برای شما چیست چرا که آنزیم هیالاز می بایست صرفا با اندیکاسیون صحیح تجویز شود و کوچک کردن بینی و یا چانه با این دارو کاملا غیر علمی و نامعتبر است و بعلاوه این دارو چنانچه با دوز استاندارد و تکنیک صحیح تزریق شود عوارض خاصی ندارد و با داروهایی که ذکر کرده اید نیز تداخلی ندارد.
      موفق باشید

  11. سلام من سه ماه ژل لب تزریق کردم و الان از فرم لبم راضی نیستم برای آب کردن ژل بدون سوزن و آنزیم روش دیگه وجود نداره مثلا با هایفوتراپی؟
    متشکرم

    1. درود بر فرشته
      هر چند هایفوتراپی بر روی ناحیه تزریق ژل موجب افزایش جریان خون موضعی و کاهش نیمه عمر ژل می شود با این وجود در ناحیه اطراف دهان و لب بدلیل وجود اعصاب سطحی انجام هایفوتراپی ممنوع است و بهترین گزینه تزریق آنزیم هیالاز می باشد.
      موفق باشید

      1. سلام خسته نباشید ۵ سال پیش ژل لب زدم قسمت بالای لبم دوتا کیست مانند میمونه حتی برای تخلیه هم رفتن میگن چیزی نیس اصلا داخلش باید چیکار کنم

        1. درود بر نگین
          قبل از انجام هر نوع درمانی می بایست سونوگرافی از لب و نواحی تزریق ژل انجام شود ، تا ماهیت توده لب مشخص شود. در صورتیکه جنس ژل تزریق شده از نوع اسید هیالورونیک باشد با آنزیم هیالاز بر طرف می شود. در غیر این صورت ممکن است احتیاج به تخلیه مستقیم شود.
          موفق باشید

  12. سلام دکتر مهربان، برای فیلر زیر وچشمم که بصورت تورم شدید جم شده بود، انزیم تزریق شد همون لحظه زیر چشمم زرد شد، و یکدست ورم کرد، وقتی اومدم خونه و با اب و صابون ماساژ دادم شدیدا التهاب و قرمزی از زیر پوست نمایان شد، الان شب دومه قرمزی کمتر شده اما ورم یکدستی ایجاد شده آیا طبیعیه؟ چند روز طول میکشه تا فیلر اضافه ازبین بره؟

    1. درود بر لادن
      تورم در ناحیه زیر چشم بعد از تزریق هیالاز طبیعی است و با کمپرس سرد کنترل می شود. ماساژ دادن بعد از تزریق آنزیم بطور ملایم توسط پزشک انجام می شود و ماساژ شدید موجب افزایش جریان خون در پوست شده و تورم و کبودی را تشدید می کند. این مراحلی که ذکر کرده اید بطور کامل بر طرف می شود و جای نگرانی ندارد و بهتر است با پزشک خودتان در ارتباط نزدیک باشید.
      موفق باشید

  13. با سلام . لطفا در مورد چربیهای با حجم زیادی که به صورت تزریق شده و بخواهیم از بین بره هم‌توضیح بفرمایید . چربیهایی که با گذشت ۱۰ سال کماکان حجمش آزاردهنده هست

  14. با سلام و‌ احترام، من چند سال پیش ژل تزریق کردم که ناچار شدم آنزیم بزنم برای از بین رفتنش، بعد از آنزیم ژل از بین نرفت و فقط گوله شد و پخش شد، ممکنه راهنماییم کنید که با تزریق دوباره این‌گوله ها از بین میرن یا نه؟! ممنون

    1. درود بر میترا
      آنزیم هیالاز صرفا بر ژل های اسید هیالورونیک موثر هستند و چنانچه ژل از نوع
      اسید هیالورونیک بوده باشد بهتر است یک سونوگرافی دقیق از صورت انجام دهید تا عمق و تعداد گلوله های زیر پوستی مشخص شود و مجددا هیالاز با دقت بالاتر تزریق کنید.
      موفق باشید

  15. من تست حساسیت انجام دادم یه کم قرمز شد دکتر گفت برات انجام نمیدم ولی من واقعا دارم رنج میبرم چیکار کنم؟

    1. درود بر فرشته
      قرمزی مختصر با تست هیالاز طبیعی است و بعلاوه آلرژی واقعی به آنزیم هیالورونیداز واقعا کم است با این وجود در موارد مشکوک با آماده سازی قبلی بیمار با تجویز آنتی هیستامین و کورتیکواستروئید و آمادگی برای احیای بیمار در صورت بروز واکنش حساسیتی شدید می توان هیالاز را با اطمینان تزریق کرد.
      موفق باشید

  16. سلام تزریق آنزیم برای از بین بردن چربی چطوریه؟ اگه جایی مثل زیر چشم چربی زیادی تزریق شده باشه ؟

    1. درود بر مریم
      تزریق چربی در زیر چشم با تکنیک نانو انجام می شود تا از بروز عوارض ناخواسته جلوگیری شود.
      آنزیم هیالورونیداز برای از بین بردن چربی تزریق شده کاربردی ندارد و چنانچه در موضعی بیش از حد چربی تزریق شده باشد و کیست چربی و یا توده فیبروتیک ایجاد شده باشد می بایست بطور مستقیم تخلیه شود.
      موفق باشید

    2. سلام
      من به بينيم سه سال پيش فيلر تزريق كردم و الان جا به حا شدن و گوله گوله شدن
      چيكار بايد كنم؟نميدونم دكترم كه چه فيلرى برام تزريق كرده واقعا فقط ميخوام كه از بين برن خيلى آزارم ميدن

      1. درود بر مینا
        معمولا ماندگاری ژل اسید هیالورونیک در بینی بیشتر ار سایر نواحی صورت است و بهتر است برای ارزیابی عمق و جنس ژل سونوگرافی انجام دهید.
        اگر جنس ژل اسید هیالورونیک بود با هیالاز درمان می شود و در غیر این صورت با جراحی تخلیه می شود.
        موفق باشید

      1. سلام من حدود۱۶روز پیش یه‌سی سی فیلراودری به چونه تزریق کردم که حدود۴روزه این قیلرحرکت کرده اومده سمت بالای چونم وکج شده انگار
        ایا باانزیم ازبین میرانزیم واس چونه‌ضررنداره؟؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Call Now Button
راز بوتاکس بدون عارضه چیست؟ مزوژل چیست؟ علت جذابیت چهره آنجلینا جولی چیست؟ راز شفافیت پوست کلئوپاترا چه بود؟ راز لیفت صورت بدون جراحی راز درمان جای جوش با سابسیژن راز جوانی پوست کیم کارداشیان چیست؟ تزریق ژل لب مدل قلوه ای